DOLAR 34,2469 0.37%
GBP 44,6963 0.63%
EURO 37,2302 0.45%
ALTIN 2.988,881,19
BIST 8.860,43-1,58%
BITCOIN 23281741.99601%
ETH 897201.19532%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

En büyük taraftardan Beşiktaş’a büyük destek

En büyük taraftardan Beşiktaş’a büyük destek

26/09/2024 22:08

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Fibabanka, Türk sporunun köklü kulüplerinden Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bu heyecan verici ortaklığın başlangıcı, görkemli bir basın lansmanı ile açıklandı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ve sporla ilgili kişiğiyle tanınan Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin önclüğünde Fibabanka, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’na sadece maddi destek vermekle kalmayıp, kulübün marka değerini artırmak ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olmak için de önemli çalışmalar yapacak.

Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat, Fiba Holding yönetim kurulu başkanı Murat Özyeğin ve Beşiktaş JK İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’in katılım sağladığı imza töreninde Beşiktaş Basketbol, Fibabanka ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. 

Erkek Basketbol Takımı, bu sezon ‘Beşiktaş Fibabanka’ adıyla ligde mücadele edecek.

Ayrıca Beşiktaş’ın maçlarını oynadığı Akatlar Spor Kompleksi’nin de ismi ‘BJK Fibabanka Spor Kompleksi’ olacak. 

1200 600 35

“HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ”

Beşiktaşlı iş insanları olarak kulübümüz zor günler geçirirken, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşündüklerini dile getiren Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat, “Fiba, bu durumu en güzel şekilde örneklendirdi. Beşiktaş’ta özel bir DNA var ve bu DNA kulübün her köşesine sirayet ediyor. Özyeğin ailesine ve Ömer Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu markaların Türkiye’de ve yurt dışında çok iyi temsil edileceğine inanıyorum. Bu arma, en saygın isimleri üzerinde taşımaya devam ediyor. Saygın ve köklü Türk kurumlarıyla bir arada olmanın gururunu yaşayacağız. Bu, büyüklerimizden bize miras kalan bir anlayış” dedi. 

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert ise şu açıklamalarda bulundu: 

“Beşiktaş’ın takım ruhu bizi çok heyecanlandırıyor. Karşımızda heyecanlı bir takım var. Bu takımın yarışı bizim bankamız yarışına benziyor. Banka olarak Beşiktaş kulübü ile gerçekten ruh eşliğini de yakaladığımızı düşünüyorum.” 

“FİBABANKA İLE BEŞİKTAŞ’IN İŞ BİRLİĞİ ÇOK DERİN”

Bu iş birliğinin sadece isim sponsorluğuyla sınırlı kalmayacağını, daha derin ve sürdürülebilir bir ilişki olacağını vurgulayan Fiba Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “Ben çocukluğumdan beri tutkulu bir Beşiktaş taraftarıyım. Babamla birlikte birçok maça gittim, basketbol maçlarını da hiç kaçırmazdık. Fibabanka olarak Beşiktaş ile aramızda çok ortak değer olduğunu gördük. Bu yüzden uzun vadeli bir iş birliği yapmaya karar verdik. Bu iş birliğini çok stratejik ve derin buluyoruz. Sadece isim sponsorluğuyla sınırlı değil, daha kapsamlı ve sürdürülebilir bir ortaklık. Hem Beşiktaş hem de bizim için uzun ve derin bir bağ olsun istedik ve bu yola birlikte çıktık.”

 

En az 10 karakter gerekli