DOLAR 34,2816 0.03%
GBP 44,4355 -0.07%
EURO 37,0495 0.07%
ALTIN 3.014,630,76
BIST 8.856,132,33%
BITCOIN 23112300.44478%
ETH 90192-1.03168%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

Akdeniz’in incisi yatırımcıları bekliyor

Akdeniz’in incisi yatırımcıları bekliyor

26/07/2024 16:17

Güvenli ve uzun vadeli bir yatırım stratejisi olarak görülen gayrimenkul, günümüzün en popüler yatırım araçlarının başında geliyor. Gayrimenkul yatırımında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin önemine dikkat çeken Özge Özler Real Estate Investment Kurucusu Özge Özler, yatırımda bulunacak kişilerin dikkat etmesi gereken noktaları sizler için sıralıyor…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Özge Özler Real Estate Investment, Türkiye ve Avrupa’dan gelen yatırımcılara profesyonel yatırım danışmanlığı hizmeti sunuyor. Markanın faaliyetlerini Kurucusu Özge Özler’den dinledik…

ekran goruntusu 2024 05 15 145912

TÜKETİCİ TERCİHLERİ DEĞİŞTİ

Son dönemdeki gayrimenkul yatırım tercihlerine ilişkin görüşlerini paylaşan Özler, tüketici tercihlerinin artık değiştiğini belirterek, şöyle konuştu; “Son dönemde gayrimenkul yatırım tercihlerinde belirgin bir değişim gözlemliyorum. Artık tüketiciler sadece konut veya ticari gayrimenkullere değil, aynı zamanda lüks ve kazançlı projelere yöneliyorlar. Özellikle yatırımcılara yüksek getiriler sunma özellikleriyle dikkat çeken konfor düzeyi yüksek projeler, hem modern bir yaşam tarzını sunarken hem de ticari potansiyelleri ile yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca, turistik bölgelerdeki yatırımlar da artık sadece tatil amaçlı değil, yıl boyunca kazanç elde etme potansiyeliyle öne çıkıyor. Bu değişen tercihler, yatırımcıların daha fazla kazanç ve konfor arayışının bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.”  

YATIRIM YAPACAKLAR NELERE DİKKAT ETMELİ?

Kıbrıs’ın yatırım için cazip bir merkez olduğunu aktaran Özler, yatırım yapmak isteyen kişilerin dikkat etmesi gereken noktalara değinerek, “Kıbrıs, hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan gayrimenkul yatırımı için cazip bir seçenek olabilir. Ancak, bu tür bir yatırım yapmayı düşünen kişilerin dikkat etmesi gereken bazı önemli faktörler bulunuyor. Öncelikle, yatırım yapılacak bölgenin gelecek potansiyelini değerlendirmek önemlidir. Altyapı çalışmaları, turizm potansiyeli ve ekonomik istikrar gibi faktörler göz önünde bulundurulmalıdır. Ayrıca, yatırımın getirisi ve riskleri detaylı bir şekilde analiz edilmelidir. Uzman danışmanlık almak da bu süreçte oldukça önemlidir” diye konuştu.

Son olarak gelecek hedefleri ile ilgili konuşan Özge Özler, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Uzman olduğum emlak yatırım danışmanlığı alanındaki birikimimi ve Özge Özler Real Estate Investment arkasını daha geniş bir kitleye ulaştırmak ve sektördeki lider konumumu daha da güçlendirmek hedeflerim arasında yer alıyor. Önümüzdeki 5-10 yıl içinde, daha fazla uluslararası projeye imza atmayı ve müşterilerime daha kapsamlı ve yenilikçi hizmetler sunmayı planlıyorum. Ayrıca, sürdürülebilirlik ve teknoloji odaklı projelerle ilgilenmeyi ve bu alanda daha fazla uzmanlık geliştirmeyi hedefliyorum.”

En az 10 karakter gerekli