DOLAR 34,1980 0.22%
GBP 44,5930 0.32%
EURO 37,1093 0.08%
ALTIN 2.977,590,80
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 23164090.61281%
ETH 89471-0.59555%
İstanbul
14°

KAPALI

Ahmet Öksüz ve Selçuk Çetin fuarlara baktı, yorum yaptı

Ahmet Öksüz ve Selçuk Çetin fuarlara baktı, yorum yaptı

10/10/2024 17:28

İkinci defa can dostlarımızı kapağa taşıyoruz. Bu defa mutlu bir haberle… Artık market raflarındaki mamalar yerli… Türkiye’de üretiliyor. PETZOO Fuarı’nın düzenleyicisi Selçuk Çetin ilk fuarı yaptıklarında katılımın birkaç petshoptan ibaret olduğunu hatırlatmıştı geçen yıl… Bugün gelinen noktayı merak ediyorsanız konuyla ilgili dosyayı mutlaka okuyun…

Sonra heyecan verici bir söyleşiden bahsedelim… Tek yerli ve milli telefon markasını üreten General Mobile artık dünya çapında bir teknoloji kuruluşuna dönüştü… Gelişmeleri Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı İlkay Cihaner anlatıyor.

90 milyon turist, 100 milyar Dolar gelir… Turizm sektörünün yıldız isimlerinden AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu 2028’e ilişkin bu hedefi koyduğu yazıyı Giray Dudu kaleme aldı. Sektör başkanını haklı çıkarmak için daha fazla çalışmalı.

Herkesin merak ettiğini biliyoruz. Bu yüzden Kilis’i masaya yatırdık. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı kentin deprem sonrasındaki gerçeğini verilere dayanarak ortaya koydu.

İsrail’in Lübnan’da çağrı cihazlarına hükmetmesi ile birlikte teknoloji savaşları somut olarak devreye girdi. Siber savaşların bugününü ve yarınını konuyu en iyi bilen isimlerden Prof. Mustafa Alkan yazdı.

Konsey Masası’nda DEİK İş Konseyi Başkanı Atilla Demir Yerlikaya Pakistan’ı bütün ayrıntıları ile anlattı. Mahkeme Sohbetleri’nde ise kimya sektörü masaya yatırıldı.

Murad Köşker’in mücevheri anlatırken köklerimizde var mesajı, Üçüncü Binyıl Kurucu Müdürü Murat Üstüntaş’ın yüksek ücretle işe başlamanın püf noktalarını aktarması fırsata ilişkin söyleşiler olarak dergide yer aldı.

Son olarak birilerinin bitti dediği tekstilde Türkiye’nin ilk milli ve yerli kumaş ve aksesuarları fuarı Texhibition İstanbul’u başarıyla yapan Ahmet Öksüz’ün “işte fuar, işte sektör, biten bir şey yok” açıklaması herkese iyi bir cevap olarak kayıtlara geçti. Ahmet Öksüz fuara dünyanın dört bir yanından alıcıların geldiğini hatırlattı ve son noktayı şu sözlerle koydu:

Sektör olarak geçtiğimiz yıl 12.9 milyar Dolar değerinde ihracat gerçekleştirdik. İhracat yaptığımız ülke sayısı 200’e ulaştı. Bu fuardan sonra hedeflerimizi yukarı çektik. Texhibition İstanbul’u her yıl daha da büyüterek marka bir fuar haline getirmeyi planlıyoruz. Mart ayında 166 firma ile gerçekleştirdiğimiz fuarımızı 6 ay geçmeden 2 kat büyüttük. Biz bu işi kâr amacı gütmeden yapıyoruz.

En az 10 karakter gerekli