DOLAR 34,2950 0.51%
GBP 44,7796 0.82%
EURO 37,2426 0.49%
ALTIN 2.987,421,14
BIST 8.945,20-0,63%
BITCOIN 23213051.5777%
ETH 899181.27142%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

Yapay zekâ ile öğrenmede çığır açan en yeni teknolojiler!

Yapay zekâ ile öğrenmede çığır açan en yeni teknolojiler!

26/09/2024 21:52

Doping Hafıza, yapay zeka teknolojisini kullanarak geliştirdiği 2 yeni ürünü ‘Dopi Al’ ve ‘Doping Hafıza İlkokul’u kullanıcılarıyla buluşturdu. Dijital öğrenme dünyasında çığır açan bir yaklaşımla hayata geçirilen bu 2 yenilikçi ürün; 14 yıllık deneyim ve 200’ün üzerinde Ar-Ge çalışanı olmak üzere ile 300 çalışanla hayat buldu. Doping Hafıza’nın bu son yatırımları ile artık ilkokuldan üniversiteye kadar olan süreçte hizmet sağlayan bir dijital öğrenme platformuna dönüştüğünü belirten Doping Hafıza CEO’su Mert Kalkavan “Yakın vadede okul öncesi ve meslek edindirme alanlarında ve farklı dil seçenekleriyle yerimizi almayı, Dopi Al ile yapay zeka tabanlı yurt dışı uygulama açılımları yaratmayı ve yazılım ile teknoloji kapsamında yatırımlarımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu olarak 2011 yılından bu yana kullanıcılarını uçtan uca öğrenme deneyimi ile tanıştıran Doping Hafıza, öğrenme dünyası için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle kullanıcılarına yeniden merhaba dedi. 14 yılda ortaokuldan liseye yüz binlerce öğrenme tutkununa 360 derece etkileşimli öğrenme deneyimi yaşatan platform, kendi geliştirdiği yazılımlar ve yapay zekâ teknolojisini kullanarak yeni nesil öğrenme aracı ‘Doping Hafıza İlkokul’ paketi ve ‘Dopi Al’ uygulamasını geliştirdi.

300 KİŞİLİK EKİP TARAFINDAN GELİŞTİRİLDİ

Yapay zeka teknolojisiyle geliştirdikleri Doping Hafıza İlkokul paketi ve Dopi Al uygulaması ile çocukların akademik başarılarını desteklerken onları 21. yüzyılın becerileriyle tanıştırdıklarını vurgulayan Doping Hafıza CEO’su Mert Kalkavan, “300 çalışanımızla geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimiz, 14 yıllık deneyim ve tecrübemizin bir yansıması. Dijital öğrenme dünyasında çığır açan bir yaklaşım kazandırdığımız yeni ürünlerimiz, önümüzdeki dönemde yatırımlarımızın da altyapısını oluşturuyor. Yakın vadede okul öncesi ve meslek edindirme alanlarında ve farklı yabancı dil ürünleriyle yerimizi almayı, Dopi Al ile yapay zekâ tabanlı yurt dışı uygulama açılımları yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

YAPAY ZEKÂ İLE EĞLENDİRİRKEN ÖĞRETİYOR

Ülkemizde 1., 2. ve 3. sınıf grubundaki çocukların eğlenirken öğrenecekleri Doping Hafıza İlkokul paketi, çocuklara zihinleri aydınlatacak, kıvılcımlar yakacak etkileşimli deneyimler sunuyor. Paketin çizgi film türünde ders anlatım animasyonları, çok etkileşimli içerikleriyle merak duygusunu harekete geçirerek çocuklara okuma, yazma, hesaplama, dijital okuryazarlık ve bilimsel farkındalık gibi beceriler kazandırıyor. “Eğlen, öğren, tekrarla” sloganıyla da çocukları eğlencenin zirvesine çıkarırken yaşam boyu öğrenme partnerliği üsteniyor.

En az 10 karakter gerekli