DOLAR 34,2811 0.46%
GBP 44,7541 0.77%
EURO 37,2189 0.42%
ALTIN 2.988,961,19
BIST 8.972,79-0,33%
BITCOIN 23242481.14787%
ETH 900130.60772%
İstanbul
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

İK, yapay zeka teknolojisiyle buluşuyor

İK, yapay zeka teknolojisiyle buluşuyor

26/07/2024 14:11

Dijital Dönüşüm Platformu ve BSPGroup’un öncülüğünde gerçekleşecek olan; Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, TGRT Haber, Maxi Haber ve YAPDER’in destekçisi olduğu “İK’nın Geleceği: Yapay Zeka ve Dijitalleşmeyle Yeniden Doğuş” konulu Zirve insan kaynakları alanında yeni oluşumlar kurmayı amaçlıyor.

İnsan Kaynakları (İK) sektörü, dijital çağın getirdiği yeniliklerle birlikte hızla dönüşüyor. HR/Revolutions’23, bu dönüşümü mercek altına alarak, “İK’nın Geleceği: Yapay Zeka ve Dijitalleşmeyle Yeniden Doğuş” temasıyla 7 Aralık 2023 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek olan Zirve, İK profesyonellerini, sektör liderlerini ve teknoloji uzmanlarını bir araya getirerek, yapay zeka ve dijitalleşmenin İK üzerindeki etkilerini tartışacak.

Aynı zamanda İK’nın dijital dönüşüm yolculuğunda nelerin mümkün olduğunu göstermeyi hedefleyen Zirve, yapay zekanın İK’da nasıl bir devrim oluşturabileceğini, dijital araçların çalışan katılımını nasıl artırabileceğini ve bu sürecin etik ve kültürel boyutlarını keşfetmeyi amaçlıyor.

Online gerçekleşecek olan “İK’nın Geleceği: Yapay Zeka ve Dijitalleşmeyle Yeniden Doğuş’ Web Summit” in Başkanlıklarını Levent Karadağ, Dijital Dönüşüm Platformu Başkanı YAPDER Başkanı Celal Toprak gerçekleştiriyor.

Yapay zeka ve dijitalleşmenin İK’daki rollerini, sadece teorik olarak değil aynı zamanda pratik ve yenilikçi yaklaşımlarla ele alacak olan uzman isimler şöyledir:

Artemiz Güler- Çalışan Bağlılğı Koçu, 

Arzu Saraç-TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı,

Beyza Toksoy – Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi,  

Mine Alptekin- İpektol Grup İnsan Kaynakları Direktörü,

Özlem Helvacıoğlu- EasyHR Yönetici Ortak

Etkinlik, interaktif oturumlar, panel tartışmaları ve Q&A seansları ile katılımcılara aktif bir öğrenme ve etkileşim fırsatı sunmaya hazırlanan Zirvede katılımcılar, dijitalleşme ve yapay zeka konularında kendi deneyimlerini paylaşabilecek, sektördeki en yeni trendler ve uygulamalar hakkında bilgi alabilecekler.

Programa kayıt işlemi buradan gerçekleştirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli