DOLAR 34,2811 0.46%
GBP 44,7541 0.77%
EURO 37,2189 0.42%
ALTIN 2.988,961,19
BIST 8.972,79-0,33%
BITCOIN 23242481.14787%
ETH 900130.60772%
İstanbul
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

Lüks yaşam ve kârlı yatırımın adresi

Lüks yaşam ve kârlı yatırımın adresi

Toros Invest Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bursalıoğlu, 20 yılı aşkın süredir gayrimenkul geliştirme ve yatırım sektöründe yer alan bir iş insanı. Kendisi, vizyoner bir lider olarak, Türkiye ve KKTC’deki önemli projelere imza atmış, sektördeki dönüşümlere öncülük eden bir figür olarak tanınıyor. Toros Invest ile Türkiye’den KKTC’ye uzanan başarılı projeler gerçekleştiren Bursalıoğlu, yeni projesi Hilltown Cyprus ile lüks yaşam ve kârlı yatırım kavramlarını bir araya getiriyor.

14/10/2024 17:01

“ Hilltown Cyprus, Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz doğası ve yatırım potansiyeli nedeniyle uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir projeydi” diyor Toros Invest Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bursalıoğlu ve projenin karar aşamasında kendilerini etkileyen faktörleri şu şekilde açıklamaya devam ediyor, “Girne’nin Esentepe bölgesi, doğal güzellikleri, az katlı ve düşük yapılaşma yoğunluğu ile son yılların en dikkat çeken bölgesi. Gerek konumu gerek doğal güzellikleri gerekse de devam eden özel sektör yatırımları ile Esentepe, adanın yeni cazibe merkezi haline geldi. Burada sadece lüks bir yaşam alanı değil, aynı zamanda yatırımcılara yüksek getiri sağlayan bir fırsat sunmak istedik. Akdeniz’in sunduğu tüm güzellikleri modern bir tasarımla buluşturmak, projemizin çıkış noktası oldu.” Projenin öne çıkan özelliklerinden ve yatırımcılarına sunduğu fırsatlardan bahseden Bursalıoğlu, “Hilltown Cyprus, lüks yaşamın yanı sıra yüksek kira getirisi ile dikkat çekiyor. Dövize endeksli kira gelirleri sunarak yatırımcılarımıza ortalama 10-12 yıl gibi kısa bir sürede geri dönüş sağlıyoruz. Projede yer alan evler, modern tasarımları ve doğayla uyumlu yapıları ile hem konforlu bir yaşam hem de sürdürülebilir bir çevre sunuyor. Ayrıca profesyonel otel yönetimi ile mülk sahiplerinin kira, bakım ve tadilat gibi işlemlerle uğraşmadan gelir elde etmesini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİR YAZLIK EVDEN FAZLASI”

Hilltown Cyprus’ın sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı sunduğunu söyleyen Bursalıoğlu, “Hilltown Cyprus, “Bir Yazlık Evden Fazlası” mottosu ile konutların ötesinde bir yaşam deneyimi sunuyor. Projemizde yer alan Hilltown Beach Club, bölgedeki tek doğal plaj olarak sakinlerine özel bir sahil keyfi sunuyor. Yine proje içerisinde yer alan Hilltown Resort otelimiz tüm konfor ve hizmetlerini ev sahiplerimize de sunuyor. Bunun yanı sıra, her evin manzarası, Akdeniz’in huzurlu atmosferini yansıtan bir şekilde tasarlandı. Ayrıca, proje içerisindeki sosyal alanlar, spor tesisleri ve concierge hizmetleri ile sakinlerimize rahat ve keyifli bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” dedi. Kuzey Kıbrıs’ın gayrimenkul yatırımı açısından son derece cazip bir ülke olduğunun altını çizen Bursalıoğlu, “Esentepe bölgesi, az katlı imarı, düşük yapılaşma yoğunluğu ve doğal güzellikleri ile dünyanın 40’tan fazla ülkesinden yatırımcıların ve yaşamak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Her geçen gün bilinirliğinin artması talebi de aynı ölçüde artırıyor. Sterlin bazlı kira gelirleriyle bölgedeki yatırımcılara güvenli bir yatırım aracı sunuyor. Hilltown Cyprus da bu açıdan, yatırımcılarımıza hem yüksek kira getirisi hem de tatil evi olarak kullanılabilecek lüks bir yaşam alanı sunuyor. Bu proje ile hem yatırım yapıyor hem de Akdeniz’in keyfini çıkarıyorsunuz. Burada, her gün yeni bir macera ve her an keyif dolu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli