Şirket Haberleri

2030 yılında hedef 10 milyar TL ciro

Gençpa Teknoloji ve yenilikçi iştirakleri güçlerini birleştirerek Kayacan Holding çatısı altında bir araya geldi. Yıl sonunda yüzde 100 büyüyerek 2 milyar TL ciroya ulaşmayı ve global arenada ülkemizi yenilikçi teknolojilerle temsil etmeyi amaçlayan Kayacan Holding, 2030’da 10 milyar TL ciro hedefliyor.

6dk okuma
Türkiye'de İş Dünyası22.05.2024
2030 yılında hedef 10 milyar TL ciro

Ülke ekonomisine yeni bir ivme kazandırmak ve Türkiye’yi global arenada temsil etmeyi hedefleyen Kayacan Holding’in bünyesinde, Gençpa Teknoloji, iFocus, 5K Teknoloji, Gökada, Inepilepsy, Ficodesk, Ziv4, Hebys, Copetract, Qsoft, Prevego ve Pocket E-sim gibi markalar bulunuyor.

"ÇALIŞANLARIMIZIN YÜZDE 65'İ KADIN"

Bünyesindeki şirketlerin istikrarlı büyümesiyle bulundukları sektörlerde fark yarattıklarını söyleyen Kayacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan, “Çağımızın gelişen teknolojileriyle faaliyet alanlarımızı dönüştürerek, daha verimli çözümler sunmak ve yeni fikirlere can vermek amacıyla yeniden yapılandık. Misyonumuz, dünya genelinde güvenilir, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunarak müşterilerimize, çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve toplumumuza sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet etmek. Bu hizmetlerimiz doğrultusunda Kayacan Holding olarak yüzde 100 büyüme ile geçen yıl 1 milyar TL’nin üzerinde olan ciromuzu 2 milyar TL’ye yükseltmeyi hedefliyoruz. 2030 yılında ise 10 milyar TL ciroya ulaşmayı planlıyoruz. Tüm bunların yanı sıra yüzde 65’i kadın çalışandan oluşan holding yapımızı güçlendirmek için de istihdamımızı yıl sonuna kadar yüzde 40 artıracağız.” şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN KALKINMASINA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

Kayacan Holding olarak yapay zeka, blockchain ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren girişimlere odaklandıklarına vurgu yapan Ulaş Kayacan, “Inepilepsy, Keyzersoft ve Hebys gibi öncü girişimlerimizle, sağlık, finans ve medya sektörlerinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu girişimler, inovasyonun sınırlarını zorlayarak, sektörel liderlik ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimize katkıda bulunuyor. 2030 yılına kadar 100 girişime 10 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyoruz ve bu yatırımlarımızla teknolojiyi bir araç değil, hayatları dönüştüren bir ilham olarak görüyor, projelerimizle toplumumuza katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Türkiye’ye olan bağlılığımız ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlama tutkumuzla, geleceği şekillendirme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.

Şirket Haberleri
Yorum Yaz